Buitengesloten

Hopelijk is het je nog nooit overkomen. Buitengesloten van je eigen huis. Meestal komt het omdat je de sleutel binnen hebt laten liggen, of als je de huissleutel verloren hebt. Het kan ook voorkomen dat je sleutel afbreekt in het slot. In elk geval sta je voor een dichte deur en kun je zelf je huis niet meer in. Wat kun je doen om het probleem op te lossen?

Sleutel laten bijmaken

In eerste instantie is het handig om altijd meerdere sleutels van je huis te hebben. Minimaal drie is verstandig. Mocht je je sleutel kwijtraken, kun je gebruik maken van een nieuwe. Misschien kun je die aan een familielid in bewaring geven voor het geval je buitengesloten bent. Ook als je in huis je sleutel kwijtraakt, is het prettig om een extra sleutel in huis te hebben. Leg sleutels nooit buiten onder matten, in bloempotten of in dakgoten. Dat zijn de plaatsen waar inbrekers als eerste zoeken. Wil je sleutels laten bijmaken? Kijk dan eens bij Slotenmaker Criabd.

Sloten expert nodig?

Wil je sloten laten vervangen of heb je direct hulp nodig om je eigen huis binnen te komen, dan neem je contact op met een slotenexpert. De Sloten expert weet hoe je een slot kan openmaken zonder de deur zwaar te beschadigen. Bovendien kan men indien nodig meteen een nieuw slot plaatsen. Als je jezelf hebt buitengesloten kun je dus het beste contact opnemen met een expert in deursloten. Snelle service, zodat je maar kort buitengesloten bent. Sloten worden zonder schade geopend en sloten vervangen behoort ook tot de mogelijkheden.

Buitengesloten zonder sleutel, hoe werkt het?

Als je een sloten expert belt zal deze niet zomaar een deur voor je openmaken. Je moet je kunnen legitimeren, bewijzen dat het jouw huis is. Daarom is het handig als je je ID bij de hand hebt. Ook wordt normaal gesproken gevraagd om eerst een verklaring te ondertekenen waarin staat dat je toestemming geeft dat het slot door ons mag worden open gemaakt.

Buitengesloten van de auto, of is de autosleutel weg?

Ook autosloten kunnen geopend worden door een goede Sloten expert. Slotenmaker Criabd is wat het openmaken van sloten betreft, van alle markten thuis. Als je autosleutel nog in de auto zit en de deur zit op slot, kun je niet vertrekken. Een heel lastige situatie waarbij we je van dienst kunnen zijn. Bel gerust voor spoed of meer informatie.