Problemen met uw deursloten? Criabd lost het voor u op!

Last van een van de volgende problemen met uw slot?

Een goed werkend slot is veel waard. Daar komt u vaak pas achter op het moment dat uw deurslot juist niet goed of niet meer werkt. Een kwestie deel veel voorkomt bij woningeigenaren, is het kwijtraken van de sleutel van de voordeur en/of achterdeur. In een onoplettende bui heeft u de sleutels ergens - bijvoorbeeld tijdens het shoppen - laten liggen of per ongeluk uit uw zak laten vallen. Als u in dit soort gevallen geen reservesleutels heeft, zit u in de penarie: de woning inkomen is niet meer mogelijk helaas. Naast het verlies van een sleutel, gebeurt het regelmatig dat men zich buitensluit. U trekt bijvoorbeeld de voordeur van uw pand, woning of bedrijf achter u dicht. Pas enkele seconden later realiseert u zich dat u een fout heeft gemaakt: de sleutels liggen nog in het huis of het pand, terwijl de deur al in het slot is gevallen. Minstens zo vervelend is wanneer de sleutel die u gebruikt, door ouderdom, slijtage of roest, afbreekt in het slot van de achterdeur of voordeur. En wat dacht u, om een laatste voorbeeld te noemen, van een cilinderslot dat kapot knapt? Ook dan is het nodig om in actie te komen.

Slotenexpert Criabd biedt uitkomst

Wanneer u in een van de bovenstaand beschreven situaties terechtkomt, slaat vaak de paniek toe. Want de deur weer open krijgen lukt veel mensen niet zelf. Raak echter niet in paniek, maar neem onmiddellijk contact op mt een slotenexpert bij u in de omgeving. Kiest u voor Slotenmaker , dan bent u gegarandeerd van een professionele service tegen een aantrekkelijke prijs. Tot onze service garantie behoren onder meer de volgende diensten:

  • Inzicht in de kosten voordat wij aan de lag gaan. Wij hanteren voor al onze slotreparaties, maar ook voor sleutels bij laten maken of het plaatsen van een nieuw slot, vaste en inzichtelijke prijzen. U krijgt dus niet ineen een onverwacht hoge nota onder uw neus gedrukt.
  • Als ervaren slotenexpert weten wij precies welke sloten van de hoogste kwaliteit zijn. Mocht u bij ons een nieuw slot kopen, dan krijgt u de bet beveiligde sloten voor aantrekkelijke prijzen!
  • Onze slotenmakers zijn een voor een gediplomeerd en scholen zich voortdurend bij. Daardoor kunnen wij de beste service garanderen in uw omgeving.

Plan direct een afspraak in

Ga ook voor de beste slotservice bij u in de regio en neem contact op met onze vriendelijke klantenservice. Onze slotspecialisten zorgen ervoor dat u straks beschikt over een of meer uitstekende sloten of een set extra deur- of autosleutels!